Un bătrân din localitatea vrânceană Reghiu a fost reţinut, fiind suspectat că şi-a ucis nepotul cu un topor şi apoi s-a culcat lângă cadavru, fapta fiind anunţată abia a doua zi. Miercuri, suspectul, în vârstă de 74 de ani, urmează să fie prezentat Tribunalului Vrancea cu propunerea de arestare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Crima a fost anunţată Poliţiei şi procurorilor de vecini, cărora bărbatul de 74 de ani le-a povestit că şi-a omorât nepotul, de 58 de ani, cu care locuia în aceeaşi casă.

În urma audierilor, suspectul le-a povestit poliţiştilor că, în cursul zilei de luni, a băut alcool împreună cu nepotul său cu care locuia de ceva vreme, dar la un moment dat s-au luat la ceartă pe fondul unor discuţii legate de tăierea unor copaci.

În timpul conflictului, bărbatul mai tânăr l-ar fi lovit pe bătrân cu palmele, iar acesta din urmă a luat un topor şi şi-a lovit nepotul de mai multe ori.

Victima nu a murit pe loc, reuşind să ajungă în casă şi să se aşeze în pat.

Bătrânul a continuat să-l lovească cu toporul, după care s-ar fi asezat lângă nepotul său şi a dormit până dimineaţă, atunci când s-a trezit şi şi-a dat seama că bărbatul este mort.

Potrivit procurorului de caz, Vasile Caştu, bătrânul a recunoscut fapta şi o regretă.

El a fost reţinut, iar miercuri va fi prezentat magistraţilor de la Tribunalul Vrancea cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.