Poliţiştii din judeţul Vrancea au reţinut un bărbat din Râmnicu Sărat care duminică seară a provocat un accident de circulaţie cu victimă şi a fugit de la locul accidentului, în momentul la care l-au prins, poliţiştii constatînd că acesta era sub influenţa alcoolului şi avea permisul suspendat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, inspector principal Paula Enache, bărbatul de 36 de ani din Râmnicu Sărat a provocat duminică seară un accident de circulaţie în timp ce conducea pe DN 2 E 85, din direcţia Urecheşti către municipiul Focşani. Bărbatul a lovit din spate un autoturism condus de o tânră de 23 de ani,  din comuna Coteşti, aceasta fiind rănită.

Bărbatul a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiei, ulterior fiind oprit de poliţişti pe raza comunei Popeşti, judeţul Vrancea.

Bărbatul a fost încătuşat de poliţişti,  fiind testat cu aparatul etilotest şi rezultând o concentraţie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul avea permisul de conducere reţinut, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii unei alte infracţiuni la regimul rutier. Bărbatul a fost prins recent la volan în timp ce se afla sub influenţa alcoolului.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru dispunerea măsurilor legale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.