Trei persoane suspectate că au achiziţionat droguri din străinătate şi le-au vândut apoi în cluburi şi discoteci din Bacău au fost arestate de poliţiştii din Vrancea, în urma a 18 percheziţii domiciliare efectuate în judeţul Bacău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform IPJ Vrancea, pe parcursul anului 2022, 14 persoane s-ar fi constituit într-o grupare infracţională şi s-ar fi aprovizionat cu droguri de mare risc prin intermediul firmelor de coletărie din Marea Britanie şi Spania, pe care le-ar fi vândut pe plan local. O parte din membrii grupării ar fi introdus în ţară  droguri prin intermediul firmelor de curierat, iar ceilalţi membri ar fi comercializat drogurile în mai multe baruri şi cluburi din judeţul Bacău.
 
În urma celor 18 percheziţii efectuate de poliţişti, au fost ridicate 30 de grame de cocaină, peste 100 capsule cu substanţa albă cristalină, circa 5.100 de lire sterline, 2.200 de euro, peste 24.000 de lei, două cântare electronice de precizie, două cartuşe calibru 16 pentru armă de vânătoare şi 20 de telefoane mobile.
 
De asemenea, au fost puse în executare 23 de mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Vrancea, pentru audieri. 
 
În urma probatoriului administrat, trei indivizi au fost arestaţi preventiv.
 
La activităţi au participat şi poliţişti ai brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Galaţi şi Bacău, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Vrancea, precum şi jandarmi ai inspectoratelor de jandarmi Vrancea şi Bacău.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.