Trei autovehicule în care se află şapte persoane au rămas blocate în zăpadă, joi seară, pe DN 2N, în comuna Dumitreşti, din judeţul Vrancea, mai multe utilaje de deszăpezire fiind trimise în zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Florin Olaru, un camion încărcat cu baloţi a rămas blocat în zăpadă pe DN 2N, la intrarea în satul Galoieşti, după care alte două autoturisme nu şi-au mai putut continua deplasarea.

Reprezentanţii ISU au luat legătura cu cei de la Drumuri Naţionale - sucursala Vrancea pentru a trimite în zonă utilaje de deszăpezire.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De asemenea, un autoturism în care se află o persoană a rămas blocat pe DJ 204E, între localităţile Panciu şi Haret, în zonă fiind trimişi voluntari de la Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă Mărăşeşti.

Totodată, drumul care leagă satul Costişa de centrul comunei Tănăsoaia, din judeţul Vrancea, a devenit impracticabil în urma ninsorilor abundente, iar autorităţile din comună fac apel la localnici să evite deplasările cu maşinile pentru a nu rămâne blocaţi.

“Spre satul Costişa drumul este înfundat. Rugăm să se evite deplasarea cu maşina”, a scris pe Facebook primarul comunei Tănăsoaia, Romeo Vulpe.

În judeţul Vrancea ninge abundent de mai bine de 12 ore. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.