Trei adolescenţi din Adjud au fost răniţi în noaptea de joi spre vineri după ce unul dintre ei a luat maşina familiei şi a produs un accident pe DN 11 Adjud-Oneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform IPJ Vrancea, în cursul nopţii, în jurul orei 02.30, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi în legătură cu producerea unui accident rutier  pe DN 11A , sensul de mers Adjud-Oneşti.
Poliţiştii rutieri au stabilit că un minor în vârstă de 16 ani, din municipiul Adjud, ar fi luat autoturismul aparţinând familiei pe care l-a condus pe DN 11A, a părăsit partea carosabilă şi s-a ciocnit de un copac, ulterior răsturnându-se.
 În urma producerii accidentului rutier,  atât adolescentul aflat la volan, cât şi alţi doi, de 14, respectiv 16 ani, au fost răniţi uşor.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri în cadrul unui dosar penal pentru "vătămare corporală din culpă","conducerea unui vehicul fără permis de conducere" şi "furt în scop de folosinţă" .
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.