Mai multe şcoli din Vrancea au rămas închise joi, din cauza avariilor în reţeaua de electricitate sau a drumurilor comunale impracticabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 În judeţul Vrancea, 17 localităţi cu aproape 12 000 de abonaţi sunt fără curent electric la această oră.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea Florina Olaru, numărul localităţilor în care s-au produs avarii în reţeaua de electricitate a crescut în ultimele ore, ajungând să se înregistreze defecţiuni în 17 localităţi cu 11903 abonaţi.

Astfel, sunt fără curent localităţile Fitioneşti, Moviliţa, Răcoasa, Boloteşti, Reghiu, Străoane, Ţifeşti, Garoafa, Gugeşti, Bogza, Slobozia Bradului, Dumitreşti, Chiojdeni, Jitia, Vintileasca, Urecheşti.

Pentru remedierea defecţiunilor acţionează 15 echipe de la distribuitorul de energie electrică. De asemenea, activitatea şcolară este suspendată în mai multe localităţi:

în satul Bahnele din Vintileasca, în localităţile Păuneşti, Moviliţa, Şcoaza Gimnazială Vidra unde s-a defectat centrala termică, Slobozia Bradului, Şerbăneşti comuna Corbiţa, Clipiceşti comuna Ţifeşti şi şcoala din Bogheşti, cu un număr total de 3673 elevi şi preşcolari care rămân acasă.

În acest moment pe toate sectoarele de drumuri naţionale din Vrancea se acţionează cu 22 utilaje, pe sectoarele de drumuri judeţene se acţionează cu 29 utilaje, iar pe drumurile comunale intervin autorităţile locale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.