O salvare aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea, solicitată în localitatea Sihlea pentru a prelua un bătrân cu probleme hematologice, a rămas blocată în nămeţi, în sprijinul ei fiind trimisă o şenilată din dotarea ISU Vrancea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru, salvarea a rămas blocată la ieşire din localitatea vrânceană Obrejiţa către Sihlea. Autospeciala fusese solicitată la Sihlea la un bătrân de 72 de ani cu probleme hematologice.

Pentru că salvarea nu poate înainta, o şenilată din dotarea ISU Vrancea a pornit de la Focşani spre locul în care este ambulanţa. cel mai probabil, şenilata va ajunge până la Sihlea, îl va prelua pe bătrân, îl va adduce la salvare care-l va trabnsporta la spital.

Tot la spitalul din Focşani a ajuns, luni, o femeie de 54 de ani din localitatea Homocea, având etilism cronic şi o temperatură a corpului de doar 26 de grade. Ea a fost preluată din propria locuinţă, care era neîncălzită, şi în care a stat în stare de ebrietate mai multe ore. Vrânceanca era în şoc hipotermic atunci când a fost adusă la Spitalul Judeţean Focşani unde a fost internată la Terapie Intensivă, iar medicii încearcă să o salveze. 

În Vrancea, autorităţile din două comune - Sihlea şi Vintileasca - au decis suspendarea cursurilor în toate unităţile şcolare, din cauza vremii severe.

De asemenea, nu se învaţă în comuna Tănăsoaia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.