Un adolescent de 16 ani şi un bărbat de 55 ani au căzut joi într-o fosă septică, în curtea unei case din localitatea Ploscuţeni din judeţul Vrancea, pentru salvarea celor doi intervenind pompierii. Cele două victime au fost salvate şi transportate la spital, bărbatul - care este în stare critică - fiind preluat de un elicopter SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu, pompierii au fost solicitaţi la Ploscuţeni unde două persoane au căzut într-o fosă septică din curtea unei case. 

La faţa locului au fost direcţionate echipe din cadrul secţiei de pompieri Adjud cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, dar si o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ, iar cele două persoane au fost scoase din fosa septică de către pompieri.

Este vorba despre un adolescent de 16 ani şi un bărbat de 55 de ani, acesta din urmă fiind scos în stare critică şi resuscitat de către echipajele medicale. El a fost preluat de un elicopter SMURD venit de la Galaţi, care l-a transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Focşani. Adolescentul de 16 ani a fost transportat cu o ambulanţă la spitalul din Adjud.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.