Zeci de pompieri militari din Vrancea şi Buzău, dar şi pompieri voluntari din trei comune vrâncene, intervin, joi, pentru stingerea unui incendiu de proporţii care a cuprins biserica din localitatea Chiojdeni, judeţul Vrancea, care este monument istoric.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru, incendiul a fost anunţat la orele prânzului.

Pompierii din Vrancea, cu două maşini de stingere incendii cu apă şi spumă, cu o autoscară, dar si echipaje de la SMURD şi SAJ Vrancea au fost direcţionate către Chiojdeni.

Inclusiv pompieri de la Buzău au fost trimişi în zonă pentru a ajuta la stingerea incendiului de proporţii, flăcările înalte de peste 15-20 de metri putând fi observate de la depărtare.

De asemenea, pentru stingerea incendiului intervin pompieri voluntari de la Dumitreşti, Jitia şi Chiojdeni. Din primele date, biserica are o inălţime de circa 15 metri şi are o structură de lemn, fiind monument istoric.

Incendiul se manifestă generalizat la întregul locaş de cult, din primele informaţii nefiind victime.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.