O femeie de 85 de ani din judeţul Vrancea, care s-a rătăcit în drum spre casă, a fost salvată de apelul unui operator al unui call-center de la o companie de telefonie mobilă. Angajatul o sunase să îi facă o ofertă pentru un abonament, moment în care femeia i-a spus că s-a rătăcit. Operatorul a sunat la 112, iar bătrâna a fost găsită de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Vrancea, un operator al unui call center a apelat în mod aleatoriu un număr de telefon, pentru a prezenta oferte de achiziţionare a unor servicii de telefonie.

"La capătul firului a răspuns, din fericire, şi bunica Safta care i-a relatat că s-a rătăcit într-o zonă cu vegetaţie înaltă şi nu mai poate să ajungă la domiciliu, având probleme cu vederea la cei 85 de ani. Operatorul call-center a apelat imediat S.N.U.A.U. 112 şi a comunicat toate datele deţinute, dar şi cele relatate de bunică, reţinând că localitatea ar fi un sat care începe cu litera "F" dintr-o zonă de munte. Colegii noştri, Valentin şi Andrei, au fost cei care au făcut imediat conexiunea esenţială cu datele oferite prin apelul 112 şi, alături de un reprezentant al S.V.S.U. Andreiaşu, au plecat în căutarea femeii, reuşind să o găsească la o distanţă de circa 1 km de casă, într-o zonă împădurită. Acasă, într-o locuinţă izolată din satul Fetig, a povestit colegilor că, deşi are probleme cu vederea, în cursul zilei a reuşit să ajungă la rude în centrul satului, iar când a plecat către domiciliu, a luat-o pe o scurtătură, dar s-a rătăcit în pădure", au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

FOTO: IPJ Vrancea
FOTO: IPJ Vrancea

Bătrâna a fost dusă acasă, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.