O femeie din Focşani este cercetată de poliţişti pentru loviri sau alte violenţe, pentru agresarea unui adolescent de 17 ani care i-ar fi adresat injurii după ce aceasta l-a apostrofat că a trecut strada prin loc nepermis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Vrancea, sesizarea asupra faptei a venit pe numărul unic de urgenţă 112, iar poliţiştii care s-au deplasat la locul indicat au descoperit o femeie de 40 de ani care a agresat fizic un adolescent de 17 ani.
 
Potrivit sursei citate, femeia l-ar fi apostrofat pe adolescent după ce acesta ar fi traversat strada printr-un loc nepermis, iar acesta, la rândul său, i-ar fi adresat injurii femeii.
 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi fac în continuare cercetări pentru a stabili situaţia de fapt. Totodată, au fost sesizaţi rerezentanţii DGASPC Vrancea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.