Două persoane au murit, iar una a fost grav rănită într-un accident produs, marţi, pe DN 2 (E 85), la ieşirea din Adjud către Focşani. Trei maşini au fost implicate în accident, traficul desfăşurându-se alternativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Poliţiei Judeţene Vrancea, accidentul a avut loc la ieşire din Adjud, către Focşani (DN 2/ E85 - km 225+500m), fiind implicate trei maşini.

"În urma accidentului au rezultat 3 victime (o victimă conştientă, politraumatizată, şi 2 victime inconştiente pentru care s-au început manevrele de resuscitare). Victima conştientă a fost preluată de o ambulanţă SAJ şi transportată la spital. Cele 2 victime inconştiente au fost descarcerate de pompierii militari sosiţi la locul intervenţiei", au declarat reprezentanţii ISU Vrancea.

Ultimelele două victime, un bărbat şi o femeie din acelaşi autoturism, nu au răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că a fost declarat decesul.

 

Două dintre victime, un bărbat şi o femeie din acelaşi autoturism, au rămas incarcerate între fiarele maşinilor, pentru salvarea lor intervenind pompierii de la ISU Vrancea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.