Cinci persoane au fost rănite, joi seară, într-un accident în care au fost implicate patru autovehicule, pe DN 2 E 85, între Focşani şi Garoafa. Două dintre victime sunt în stare gravă, iar traficul este blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vrancea, patru autovehicule sunt implicate, joi seară, într-un grav accident de circulaţie produs pe DN 2 E 85, între Focşani şi Garoafa. 

 

Din primele informaţii, numărul răniţilor la acest moment se ridică  la cinci. Una dintre victime este încarcerată, iar pentru scoaterea ei intervin pompierii cu echipajul de la descarcerare.

 

La faţa locului sunt mobilizate şi mai multe echipaje de Poliţie, Ambulanţă şi echipaje SMURD care intervin pentru preluarea victimelor. Până acum, doi răniţi au fost preluaţi de salvări si dusi la spital. 

 

Traficul pe DN 2 E 85, între Focşani şi Garoafa este complet blocat. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.