Poliţia şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Vrancea au deschis anchete după ce un angajat al Ocolului Silvic Vidra din Vrancea a murit, luni, în timpul serviciului. Bărbatul tăiase un copac şi în timp ce curăţa arborele o creangă i-a căzut în cap.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Florin Olaru, a declarat că echipa trimisă să intervină luni într-o pădure din zona Piscu Radului a ajuns cu greu la locul solicitării, din cauza drumului greu accesibil, parcurgând pe jos aproximativ patru kilometri. 

Victima, un angajat în vârstă de 56 de ani al Ocolului Silvic Vidra, a murit în timp ce curăţa un copac pe care tocmai îl tăiase cu o drujbă. Din primele informaţii, el ar atins o creangă care i-a căzut în cap.

Cadavrul urmează să fie ridicat din zonă şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea.

Poliţia şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Vrancea au deschis anchete.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.