Poliţiştii din Vrancea au demarat o anchetă după ce un amanet din cel mai mare mall din Focşani a fost spart, hoţii intrând prin tavanul centrului comercial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anchetatorilor, spargerea a fost reclamată luni.

Persoane rămase deocamdată necunoscute au dat spargerea intrând prin tavanul mall-ului. Hoţii ar fi tăiat tavanul, ar fi întrerupt furnizarea energiei electrice, astfel încât să nu se declanşeze alarma centrului comercial, iar apoi ar fi intrat în casa de amanet.

De aici ar fi luat seiful pe care l-ar fi scos prin gaura făcută în tavan şi apoi l-ar fi golit pe acoperiş. Indivizii ar fi furat bani şi diverse bijuterii.

”Poliţiştii din cadrul Politiei municipiului Focşani au fost sesizaţi direct de administratorul unei societăţi, cu privire la faptul că în noaptea de 02/03 februarie a.c.,persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie în incinta unui punct de lucru dintr-un complex comercial din municipiul Focşani, de unde ar fi sustras sume de bani si bunuri. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor şi a tragerii la răspundere penală a acestora”, a transmis luni Biroul de Relatii cu Presa al IPJ Vrancea.

Poliţiştii încearcă să afle exact cum s-au întâmplat lucrurile şi care este prejudiciul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.