Ambulanţa care trebuia să transporte la spital o gravidă în travaliu şi care a rămas înzăpezită pe un drum judeţeam din Vrancea, a fost deblocată cu ajutorul unui tractor de la Primăria Tulnici. Gravida va fi transportată la spitalul din Vidra, cea mai apropiată unitate medicală din zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Salvarea preluase sâmbătă seară din localitatea Păuleşti o gravidă în travaliu pe care trebuia să o ducă la spital pentru a naşte.

Primarul comunei Tulnici, pe raza căreia a rămas blocatăambulanţa, spune că şoferul ar fi vrut să scurteze traseul şi ar fi intrat pe un drum care nu este circulat în mod frecvent, astfel că la un moment dat autosanitara a rămas blocată în nămeţi. În zonă ninge, iar vântul suflă cu putere şi viscoleşte zăpada.

Primăria Tulnici a trimis la faţa locului un tractor care a intervenit şi a reuşit să deblocheze salvarea.

La această oră, ambulanţa se îndreaptă cu gravida aflată în travaliu la spitalul din Vidra, cea mai apropiată unitate medicală din zonă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.