Victimele accidentului petrecut, joi, pe DN 13, la ieşirea din localitatea braşoveană Măieruş, au fost internate în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, o femeie având mâna amputată parţial, iar ceilaţi trei răniţi au suferit fracturi şi traumatisme. Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor la faţa locului, vinovat de accident este un şofer care a făcut o depăşire periculoasă şi a ajuns cu maşina pe contrasens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele patru persoane, trei femei şi un bărbat, rănite grav în urma accidentului produs joi pe DN 13, supranumit "Drumul morţii", la intrarea în Măieruş, au fost internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

Potrivit medicilor, o femeie de 93 de ani are mâna amputată parţial şi a intrat direct în sala de operaţie, iar celelalte trei victime au suferit fracturi la coloană, traumatisme cranio-cerebrale şi fracturi de bazin.

Primele cercetări făcute de către poliţişti la faţa locului arată că vinovat de producerea accidentului este un şofer care a făcut o depăşire periculoasă şi a ajuns cu maşina pe contrasens, unde s-a ciocnit cu alt autoturism.

Bărbatul vinovat de producerea accidentului a fost dus şi el la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Accidentul s-a produs joi la prânz, la intrarea în localitatea braşoveană Măieruş, circulaţia în zonă fiind blocată mai bine de o oră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.