Un bărbat în vârstă de 64 de ani a murit, sâmbătă, după ce a fost prins sub un mal de pământ, în comuna Rebricea din judeţul Vaslui. Salvatorii au reuşit să îl scoată în circa 15 minute, însă el nu a mai putut fi salvat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Vaslui, Staţia de pompieri Negreşti şi Detaşamentul de pompieri Vaslui au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială cu un container multirisc (salvare din medii ostile vieţii), o autospecială de stingere (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanţă SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) şi echipaje specializate, pentru salvarea şi degajarea unui bărbat peste care s-a prăbuşit un mal de pământ, în localitatea Draxeni, comuna Rebricea.

”La sosirea echipajelor de intervenţie, victima era acoperită cu un strat gros de lut. Pompierii militari au depus eforturi foarte mari pentru a salva victima. De altfel, după aproximativ 15 minute bărbatul a fost scos de sub malul de lut. Din nefericire, victima în vârstă de 64 ani prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, medicul de pe ambulanţa SMURD declarând decesul”, a arătat sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.