Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost găsiţi morţi duminică după-amiază, în locuinţele lor dintr-un sat din Vaslui, iar anchetatorii nu au găsit urme de violenţă pe trupurile celor doi, deocamdată nefiind cunoscută cauza deceselor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, autorităţile au fost anunţate duminică după-amiază că cei doi bărbaţi - unul în vârstă de 81 de ani şi altul de 36 de ani - au fost găsiţi decedaţi în satul Trestiana.

Cei doi, tată şi fiu, locuiau în imobile diferite, dar în aceeaşi curte şi nu mai fuseseră văzuţi de către vecini sau de rude de câteva zile. Descoperirea a fost făcută de către fiica bătrânului, îngrijorată că nu a putut lua legătura cu cei doi. 

Anchetatorii bănuiesc că decesele s-au produs în urmă cu câteva zile, iar pe corpurile victimelor nu au fost găsite urme de violenţă.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului Judecătoriei Bârlad.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.