Cele două femei care au dansat găina în uniforme de Poliţie la o petrecere privată au fost identificate, una fiind din Vaslui, cealaltă din Iaşi. Obiectele de vestimentaţie au fost ridicate pentru a fi cercetate, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru uzurparea de calităţi oficiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În filmarea care a apărut pe reţelele de socializare au apărut două femei îmbrăcate în articole de vestimentaţie specifice Poliţiei Romane.
 
”În urma verificărilor efectuate, au fost identificate persoanele din videofilmare, respectiv două femei, în vârstă de 49 şi 27 de ani, din municipiile Vaslui şi Iaşi. Obiectele de vestimentaţie au fost ridicate în vederea cercetării. Tot din verificări a rezultat că videofilmarea a fost realizată în noaptea de 5/6 noiembrie 2022, in municipiul Vaslui, cu ocazia unui eveniment privat”, precizează IPJ Vaslui.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de uzurparea de calităţi oficiale, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs situaţiile prezentate şi dispunerea măsurilor legale.
 
Potrivit imaginilor apărute pe reţelele de socializare, cele două femei, infirmiere de la Spitalul Judeţean Vaslui, participau la nunta de argint a unei colege, la un restaurant. La un moment dat, îmbrăcate în uniforma Poliţiei Române, au dansat găina, un obicei din zonă. În timpul dansului au primit şi bani de la ceilalţi participanţi la petrecere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.