Vântul puternic afectează sâmbătă circulaţia pe două tronsoane ale autostrăzii A2, furtuna de praf făcând ca vizibilitatea să fie scăzută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vântul afectează circulaţia autovehiculelor pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 125 – 130 (loc. Ştefan cel Mare, judeţul Călăraşi), dar şi în zona kilometrului 144 (loc. Feteşti, judeţul Ialomiţa), formându-se furtună de praf”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Din cauza prafului vizibilitatea este redusă sub 100 de metri.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să-şi sporească prudenţa pe toată durata deplasării, dar mai ales la ieşirile din tronsoanele împădurite, la intrările şi ieşirile de pe poduri sau la încrucişările cu autovehiculele cu gabarit mare. Rafalele de vânt laterale modifică ţinuta de drum a maşinilor, cu atât mai mult cu cât viteza cu care se circulă este mai mare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.