Pompierii din Vâlcea intervin de 24 de ore pentru stingerea incendiului care a izbucnit, încă de sâmbătă, la un depozit de cauciucuri din Drăgăşani. Sute de tone de anvelope trebuie relocate pentru lichidarea focului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Vâlcea a anunţat că echipajele intervin în continuare, duminică, pentru stingerea incendiului care a izbucnit la un depozit de cauciucuri din Drăgăşani.

”Peste puţin timp se împlinesc 24 de ore de când se intervine. Avem în continuare şase autospeciale de stingere”, au transmis, duminică, reprezentanţii ISU Vâlcea.

Potrivit acestora, întreaga cantitate decauciucuri trebuierelocată- de pe o parte pe cealalta a depozitului – înainte de a pute fi lichidat focul.

Din estimări este vorba chiar de câteva sute de tone de cauciuc, iar incendiul se manifestă pe mai mult de 700 de metri.

Comisarii Gărzii de Mediu s-au deplasat încă de sâmbătă la locul incendiului.

”La faţa locului a fost deplasat laboratorul mobil al ISU Vâlcea - CBRN, care efectuează măsurători privind calitatea aerului. Comisarii GNM – CJ Vâlcea monitorizează situaţia, iar după ce ultimele focare vor fi lichidate, vor face verificări pe amplasament pentru a stabili dacă au fost respectate condiţiile din autorizaţiile de mediu”, a transmis Garda de Mediu.

Incendiul aizbucnit, sâmbătă, în jurul orei 11.30 şi se manifestă cu flacără şi degajări mari de fum, fiind emis mesaj RO-Alert.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.