Poliţiştii din Vâlcea fac, vineri, cercetări, după ce o femeie a anunţat că a găsit în scara unui bloc un nou-născut abandonat. Echipele ajunse la faţa locului au găsit, într-un scaun auto, o fetiţă de aproximativ cinci zile, în stare generală bună, care a fost transportată la o unitate sanitară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 23:00, Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată de o femeie din municipiu cu privire la faptul că, într-o scară de bloc, din cartierul Ostroveni a găsit un nou-născut abandonat. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, un nou-născut fiind abandonat într-un scaun de transport auto. La faţa locului a fost solicitată si intervenţia unui echipaj de la ambulantă nou născutul fiind transportat la o unitate spitalicească”, a transmis, vineri, IPJ Vâlcea. 
 
Sursa citată a precizat că, în urma evaluării medicale, s-a stabilit ca este un nou născut cu vârsta de aproximativ 5 zile, de sex feminin, fără leziuni traumatice vizibile, într-o stare generală bună. 
 
”Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de «rele tratamente aplicate minorului» sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea şi se desfăşoară activităţi pentru clarificarea situaţiei şi identificarea mamei copilului”, au mai transmis poliţiştii. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.