Un accident rutier s-a produs, luni seară, în localitatea Vultureşti, judeţul Vaslui. Iniţial, autorităţile au anunţat două victime - fete de 14 şi 19 ani, ulterior precizând că la faţa locului a fost găsită o singură victimă. Aceasta este semiconştientă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Echipajul ambulanţei SMURD a ajuns la locul intervenţiei. Se confirmă o singura victimă. Aceasta a fost găsită în stare de seminconştienţă  şi prezentă plăgi traumatice. Victima este transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a transmis ISU Vaslui. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Ambulanţa SMURD tip C1  (terapie intensivă mobilă) intervine în localitatea Vultureşti pentru acordarea îngrijirilor medicale de urgenţă în cazul a două persoane lovite de un autoturism”, anunţă, luni seară, ISU Vaslui.

Sursa citată a precizat că victimele sunt două fete cu vârste de aproximativ 14 şi 19 ani.

”Din primele informaţii, una dintre cele două victime este în stare de inconştienţă. La acţiune participă şi două ambulanţe aparţinând SAJ Vaslui, echipajele întorcându-se de la alte intervenţii”, au mai transmis pompierii.

Deocamdată nu s-au stabilit împrejurările producerii accidentului.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.