Două persoane şi-au pierdut viaţa şi trei sunt rănite grav după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, joi seară, pe DN 7, în judeţul Vâlcea, după care una dintre maşini a acroşat un TIR. Traficul în zona localităţii Milcoiu a fost complet blocat pentru aproape o oră. Iniţial, autorităţile din judeţul Vâlcea au anunţat un mort şi trei răniţi grav în accident.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Vâlcea au anunţat, joi seară, că un accident rutier s-a produs pe DN 7, în zona localităţii Milcoiu, fiind implicate două maşini şi un TIR. 

Cele două maşini s-au ciocnit frontal, după care una dintre ele a acroşat un TIR. 

Două persoane aflate în unul dintre autoturisme au murit pe loc, iar alte trei sunt rănite grav.

A fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru scoaterea uneia dintre victime din maşină. La faţa locului au intervenit, de asemenea, trei ambulanţe.

Poliţiştii au stabilit că şoferul unui autoturism a încercat să depăşească TIR-ul şi s-a izbit frontal de o maşină care circula din sens opus. Cele două persoane care au murit se aflau în maşina care circula regulamentar. 

Circulaţia în zona accidentului, blocată aproape o oră, a fost reluată. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.