Principalul suspect în cazul uciderii unei tinere de 24 de ani şi rănirii unui alt bărbat a fost prins, sâmbătă după-amiază, într-un apartament din Oradea, unde anchetatorii au intrat cu mandat de percheziţie. Bărbatul a murit, la spital, din cauza rănilor grave suferite, după ce a sărit de la etajul al patrulea al unui apartament dintr-un bloc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 19:45 Principalul suspect în cazul uciderii unei tinere şi rănirii unui bărbat a murit la spital din cauza rănilor grave

Principalul suspect în cazul uciderii unei tinere de 24 de ani şi rănirii unui alt bărbat a murit, sâmbătă seară, la spital, din cauza rănilor grave suferite, după ce a sărit de la etajul al patrulea al unui apartament dintr-un bloc din Oradea, unde anchetatorii intraseră cu mandat de percheziţie ca să-l prindă pe presupusul criminal.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, Alina Dinu, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că Adrian Hladii, suspect în cazul uciderii tinerei de 24 de ani şi rănirii unui alt bărbat, a decedat din cauza rănilor grave suferite după ce a sărit de la etajul al patrulea al unui bloc din Oradea.

"În momentul în care poliţiştii şi procurorii au ajuns la uşa apartamentului, suspectul a sărit de la etaj. Ulterior, din cauza rănilor grave suferite, a decedat” a spus Alina Dinu.

Potrivit medicilor de urgenţă de la Spitalul Judeţean Oradea, Adrian Hladii a fost rănit grav în urma impactului cu solul, a fost resuscitat de echipele medicale sosite la faţa locului, însă a murit în ambulanţa cu care era transportat la spital.

La Unitatea de Primiri Urgenţe, bărbatul nu a mai putut fi resuscitat din nou şi s-a declarat decesul acestuia.

La rândul lor, reprezentanţii Parchetului de pe Lângă Tribunalul Bihor au declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că procurorii ceruseră emiterea unui mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Adrian Hladii pentru omor. Instanţa programase judecarea termenului marţi, 21 martie.

Anchetatorii au făcut şi zilele trecute vertificări în acel apartament, dar atunci Adrian Hladii nu era acolo

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, Alina Dinu, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că Adrian Hladii, suspectul în cazul uciderii tinerei de 24 de ani şi rănirii unui alt bărbat, a fost prins de către poliţişti într-un apartament din Oradea, unde se ascundea.

Dinu a spus că, în încercarea de a scăpa de oamenii legii, bărbatul a sărit pe fereastră de la etajul patru al imobilului, fiind rănit.

"A fost prins în Oradea. Este vorba despre o locaţie pentru care noi am avut mandat de percheziţie şi ieri (n.r. - vineri) am fost fost acolo şi nu era, astăzi (n.r.- sâmbătă) poliţiştii s-au întors acolo şi l-au găsit. Din informaţiile pe care le am acum ar fi sărit de la etajul patru al imobilului şi a fost dus la spital” a mai spus Dinu.

Alina Dinu a precizat că nu se ştie starea bărbatului, precizând că va reveni în scurt timp cu informaţii ample despre capturarea bărbatului.

Tânăra de 24 de ani a fost împuşcată mortal, iar bărbatul asupra căruia au fost trase mai multe focuri de armă a fost rănit, faptele petrecându-se miercuri, într-un cartier din Oradea. Agresorul a reuşit ulterior să fugă de la locul incidentului.

Martorii au declarat că agresorul ar fi aşteptat-o pe femeia în vârstă de 24 de ani cu un buchet de flori în faţa locuinţei acesteia şi în momentul în care a văzut-o cu un alt bărbat ar fi izbucnit un scandal. Agresorul a tras mai multe focuri de armă şi l-a rănit pe bărbatul cu care era femeia. Ulterior, agresorul a urcat-o pe femeie cu forţa într-un autoturism şi a fugit.

Bărbatul împuşcat a fost transportat la Spitalul Judeţean Oradea.

Ulterior, femeia din cauza căreia a pornit incidentul şi care fusese răpită de către agresor a fost găsită împuşcată în cap într-un autoturism abandonat la marginea oraşului, pe malul Crişului Repede.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, suspectul, Adrian Hladii, are 38 de ani şi este din Oradea.

Cercetările în acest caz sunt făcute sub coordonarea procurorilor de la Parchetul Tribunalului Bihor.

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru News.ro că tânăra de 24 de ani care a fost împuşcată în cap de către bărbatul căutat este fiica unui fost ofiţer de poliţie, iar agresorul său, cu care ar fi avut o relaţie, este un interlop din Oradea cunoscut sub porecla "Adi Grasu”. Bărbatul a fost judecat într-un caz de furt în 2006, însă a fost achitat de Judecătoria Oradea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.