Bărbatul de 52 de ani din judeţul Gorj care l-a împuşcat pe un altul, de 49 de ani, din acelaşi judeţ, este căutat în continuare, duminică, forţele de ordine fiind suplimentate. El este bănuit şi de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei. Suspectul a fost surprins de camere de supraveghere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”Poliţiştii efectuează verificări prin toate mijloacele pentru depistarea bărbatului, acesta fiind surprins de camere de supraveghere, imaginile aflându-se în posesia oamenilor legii încă de ieri”, au adăugat reprezentanţii IPJ Gorj.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Politiştii şi jandarmii continuă verificările pentru depistarea bărbatului de 52 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor calificat, violare de domiciliu, răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă. Efectivele angrenate în căutarea bărbatului au fost suplimentate cu forţe de ordine din judeţele limitrofe şi municipiul Bucureşti, fiind utilizate toate mijloacele şi tehnica din dotare”, a transmis, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj.
 
În continuare, zona este supravegheată de un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne.
 
”Încă o dată facem apel la cetăţeni să apeleze numărul unic de urgenţă 112, în cazul în care deţin informaţii utile care sa ne conducă la identificarea bărbatului”, a arătat sursa citată.
 
Un bărbat de 49 de ani din judeţul Gorj a fost împuşcat în picioare şi în abdomen de un alt bărbat, care a intrat în curtea locuinţei sale. Victima a fost transportată la spital cu patru răni produse prin împuşcare. Bărbatul rănit a fost operat şi se află la Terapie Intensivă, în stare stabilă.
 
Agresorul, în vârstă de 52 de ani, este căutat de poliţişti.
 
Potrivit informaţiilor furnizate de Poliţie, pe numele lui Petre Stăncioi a fost emis, vineri, de către Judecătoria Târgu Jiu, un mandat de executare a pedepsei de doi ani de închisoare, pentru şantaj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.