Un tânăr din judeţul Suceava suspectat că a ameninţat-o pe angajata unei cafenele cu un pistol neletal şi a furat circa 2.000 de lei din casa de marcat a fost prins de poliţişti la mai puţin de 12 ore de la comiterea faptei. Acesta a fost dus la audieri, ulterior fiind reţinut pentru tâlhărie calificată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - "La ora 23:45 persoana bănuită de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată de la cafeneaua din localitatea Iaslovăţ a fost încarcerată în arestul IPJ Suceava, pe numele tânărului de 21 de ani fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore", a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu.
 
Cercetările continuă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, pentru stabilirea şi probarea întregii activităţi infracţionale.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Poliţia Judeţeană Suceava a anunţat, marţi, că o angajată a unei cafenele din localitatea Iaslovăţ a sesizat, luni seară, că o persoană necunoscută a intrat în local, a ameninţat-o cu un obiect de forma unui pistol şi a sustras încasările din casa de marcat, respectiv circa 2.000 de lei. 
 
Ca urmare, mai multe echipe de poliţişti au început verificările şi căutările, iar la mai puţin de 12 ore de la comiterea faptei a fost identificat principalul suspect, un tânăr de 21 de ani din oraşul Cajvana. În continuare, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale IPJ Suceava au administrat probe şi au solicitat şi obţinut de la instanţa competentă o autorizaţie de percheziţie domiciliară la locuinţa tânărului.
 
"La momentul intrării în locaţia respectivă, tânărul a încercat să se sustragă şi sa fugă cu un autoturism, însă a fost blocat de echipajele de sprijin, imobilizat şi preluat în custodie pentru efectuarea activităţilor procedurale. La percheziţie au fost ridicate articole de îmbrăcăminte purtate de suspect, alte bunuri cu valoare probatorie în cauză dar şi o parte din suma de bani sustrasă", a arătat IPJ Suceava.
 
De asemenea, ulterior a fost recuperată şi arma neletală utilizată la comiterea tâlhăriei.
 
Tânărul a fost dus la audieri, urmând a fi ulterior prezentat procurorului de caz şi a se dispune măsuri procesuale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.