Şapte persoane, inclusiv un copil de 10 ani, au fost rănite duminică după amiază, într-un accident rutier produs în judeţul Neamţ, iar circulaţia în zonă se desfăşoară pe un singur fir, alternativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ au transmis că în urma accidentului cele două maşini au ieşit de pe drum, una s-a răsturnat, iar cealaltă a ajuns în şanţ. 
“La sosirea pompierilor, toate persoanele erau în afara autoturismelor. Şapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un bărbat în vârstă de aproximativ 20 de ani, se afla în stare de inconştienţă fiind preluat de echipajul SMURD TIM şi transportat la UPU Piatra Neamţ”, au precizat reprezentanţii ISU Neamţ. 
Au mai fost răniţi trei bărbaţi, de 18, 20 şi 37 ani, o femeie de 47 de ani şi doi băieţi de 10 şi 17 ani. Aceste victime au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi apoi au fost transportate la CPU Târgu Neamţ şi CPU Bicaz.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ au anunţat că duminică, a avut loc un eveniment rutier pe DN 15B, în localitatea Petru Vodă, în care au fostimplicate două autoturisme. 
“Un conducător auto ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un parapet şi ulterior cu un autoturism ce circula din sens opus. La acest moment se circuăa pe un singur sens, alternativ”, au precizat reprezentanţii IPJ Neamţ.
În urma primelor informaţii, şase persoane ar avea nevoie de îngrijiri medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.