Pompierii din Bucureşti intervin, joi seară, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un atelier de prelucrare a lemnului din Sectorul 4. Nu sunt anunţate victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că incendiul este localizat se lucrează la lichidare.

”Dispozitivul de intervenţie se redimensionează, rămân 5 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare şi 1 ambulanţă SMURD”, a transmis sursa citată.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Incendiu la un atelier de producţie material semnosIntervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un atelier de producţie material lemnos, de pe strada Drumul Bercenarului, Sector 4”, anunţă, joi seară, ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată a precizat că incendiul se manifestă cu flacără violentă pe o suprafaţă de aproximativ 900 mp.

”Ard materiale combustibile (material lemnos). A fost realizat dispozitiv circular de intervenţie pentru localizarea şi evitarea propagării la vecinătăţi”, a mai transmis sursa citată.

Au fost alertate 13 autospeciale de stingere, Detaşamentul Special de Salvatori, 1 autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, 1 autospecială de descarcerare şi 2 ambulanţe SMURD.

Până la ora transmiterii acestei ştiri nu au fost anunţate victime.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.