Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la locomotiva unui tren de marfă în Gara Crivina. Personalul feroviar a întrerupt alimentarea cu energie electrică a liniei de contact.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Potrivit ISU Prahova locomotiva tracta rezervoare de biodiesel goale. 

UPDATE: "În jurul orei 08.20, la ieşire din staţia Brazi (direcţia Crivina), pe firul II, la locomotiva unui tren privat de marfă s-a produs o degajare de fum. Vagoanele din compunerea garniturii au fost retrase în Brazi, pentru a facilita accesul pompierilor”, a transmis CFR. 

Sursa citată a precizat că, pentru siguranţă, personalul feroviar a întrerupt alimentarea cu energie electrică a liniei de contact, iar traficul feroviar de călători a fost oprit temporar, pănă la finalizarea operatiunilor desfăşurate de echipele de intervenţie.
 
 
La ora 09.12 s-a reluat traficului de călători, pe firul I, urmează în scurt timp şi redeschiderea firului II.
 
UPDATE: ISU Prahova a precizat că incendiul se manifestă la compartimentul motor al unei locomotive diesel, se lucrează pentru localizare şi lichidare, fără a fi înregistrate victime.

Pompierii au precizat că garnitura a plecat din Gară Brazi către Gara Crivina. Pe traseu a fost observat incendiul.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Prahova intervine, la un incendiu la o locomotivă în Gara Crivina. 

”Incendiul se manifestă la locomotiva unui tren de marfă. Mecanicul a întreprins masurile specifice de protecţie prin decuplarea acesteia de restul vagoanelor”, a transmis ISU Prahova. 
 
Pompierii intervin cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.