Un bărbat de 38 de ani a fost salvat, miercuri seară, de pompierii prahoveni, după ce a rămas inconştient în interiorul unei cisterne pe care o igieniza, pe o stradă din Ploieşti. El a fost scos rapid şi i s-au aplicat manevre de resuscitare, fiind transportat la spital. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Poliţia judeţeană Prahova anunţă că a deschis dosar penal pentru neluarea măsurilor legale de securitate si sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă în acest caz.

Conform poliţiştilor, bărbatul este angajat al unei spălătorii auto din municipiul Ploieşti şi a căzut în cisternă, fiind scos inconştient de acolo de către salvatori.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ISU Prahova a anunţat că a intervenit pentru salvarea unui persoane inconştiente din interiorul unei cisterne, pe strada Gh. Gr. Cantacuzino din Ploieşti. Acolo au fost trimise o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Cisterna era goală, dar anterior a transportat ciclopentan (un lichid incolor, foarte inflamabil, cu miros asemănător petrolului). Din primele informaţii reiese că victima, un bărbat de 38 de ani, executa activităţi de igienizare în interiorul cisternei.

”Bărbatul a fost scos cu rapiditate şi s-au început manevrele de resuscitare. Din fericire, după efectuarea protocolului de resuscitare şi administrarea de medicamentaţie, victima a ieşit din stop cardio-respirator. A fost intubat, cu puls stabil şi transportat la UPU”, a precizat sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.