Opt persoane au fost rănite şi au nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier produs vineri dimineaţă pe şoseaua de centură din zona de est a oraşului Ploieşti. Primele date de la faţa locului arată că în accident au fost implicate două autoturisme şi un microbuz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - O bandă a DN 1 A a fost deblocată, circulaţia e centura de est a Ploieştiului desfăşurându-se alternativ. 
Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul a avut loc în condiţiile în care un bărbat în vârstă de 48 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară din direcţia Bucov către Bărcăneşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu alte două  autoturisme..
Niciunul dintre şoferii implicaţi nu consumase alcool
UPDATE - Opt persoane rănite în accidentul rutier produs pe centura de est a Ploieştiului vor fi transportate la spital cu ambulanţele, anunţă ISU Prahova.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, accidentul a avut loc în zona localităţii Moara Nouă, pe centura de est a Ploieştiului. 
Primele date de la faţa locului arată că două autoturisme şi un microbuz sunt implicate, în cele trei autovehicule aflându-se, în total, 11 persoane. 
Cinci dintre cei implicaţi au nevoie de îngrijiri medicale, precizează sursa citată. 
La faţa locului au fost trimise o autospecială de stingere, şi trei ambulanţe, dintre care două SMURD şi una de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova.
La ora transmiterii acestei ştiri traficul rutier pe DN 1 A - centura de est a Ploieştiului este blocat la kilometrul 81+800 de metri, în urma accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.