Poliţiştii din Teleorman au stabilit, marţi, după primele verificări, că utilajul feroviar implicat în incidentul de la Roşiorii de Vede a deraiat, iar la încercarea de repunere pe calea de rulare s-a răsturnat. Anchetatorii au deschis dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor cu privire la securitate şi sănătate în muncă, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul competent”, a mai transmis IPJ Teleorman. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: IPJ Teleorman a transmis, marţi, primele date cu privire la accidentul feroviar de la Roşiorii de Vede.

”Din primele verificări efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului, s-a constatat faptul că, în timp ce un utilaj feroviar condus de un bărbat de 53 de ani, din municipiul Craiova, se deplasa din direcţia Roşiori de Vede către staţia Atârnaţi, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în urma efectuării de lucrări pe calea ferată, ar fi deraiat, iar la efectuarea manevrelor de repunere pe calea de rulare, s-a răsturnat”, a transmis Poliţia.

În urma manevrelor de resuscitare efectuate la faţa locului bărbatul nu a răspuns acestora, fiind declarat decedat.

În cauză, poliţiştii  efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor producerii evenimentului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.