ISU Buzău a activat, marţi, Planul Roşu de Intervenţie, după un accident în care a fost implicat un microbuz şcolar şi o maşină. Din cele 14 persoane implicate, 10 au ajuns la spital, 8 fiind copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Buzău şi IGSU au transmis bilanţul final al evenimentului rutier. 

Au fost implicate în total 14 persoane, 3 adulţi şi 11 copii. În total, 10 persoane au ajuns la spital, 8 fiind copii. 

Ceilalţi copii au refuzat transportul la unitatea medicală, iar şoferul microbuzului a fost singurul fără probleme medicale. 

UPDATE: ”În evenimentul rutier au fost implicate 14 persoane, dintre care 9 (7 adulţi şi 2 copii) au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IGSU. 

Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat.

UPDATE: Potrivit ultimului bilanţ transmis de ISU Buzău, în urma accidentului produs pe DN 10 au rezultat 5 victime.

”Trei copii din microbuz necesită îngrijiri medicale, dar sunt sunt conştienţi. Un alt copil a fost preluat de părinţi şi transportat la domiciliu, dar acolo a fost solicitată o ambulanţă pentru evaluare medicală. De asemenea, un adult din autoturism a fost preluat de o ambulanţă SAJ Buzău”, a transmis ISU Buzău.

UPDATE: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 10 Buzău-Braşov, în apropierea localităţii Măgura, judeţul Buzău, a avut loc o coliziune între un microbuz şcolar, în care se aflau 8 elevi, şi un autoturism. Potrivit primelor date, şoferul autoturismului şi un minor sunt răniţi, aflaţi în evaluare medicală”, a transmis Centrul Infotrafic. 

Sursa citată a precizat că traficul rutier se desfăşoară pe un sens, alternativ, estimându-se reluarea normală a circulaţiei în 30-45 de minute.

UPDATE: Prefectura Buzău a transmis că microbuzul transporta copii. 

”Din primele evaluari făcute de forţele ajunse la faţa locului ar reiesi ca sunt trei victime din autoturism. Persoanele sunt rănite”, a transmis Prefectura Buzău. 

Potrivit sursei citate, copiii din microbuz au coborât, fiind preluaţi de părinţi. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Autorităţile din Buzău intervin, marţi, la un  accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism, între  localităţile Măgura şi Ciuta.

”Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, a transmis IGSU.

Sursa citată a precizat că la faţa locului se intervine cu mai multe autospeciale, fiind soliciutat şi elicopterul SMURD.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.