O maşină a fost implicată într-un accident rutier pe centura oraşului Caracal şi apoi a luat foc, iar şoferul a fost găsit de pompierii din Olt decedat şi cu arsuri pe tot corpul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat că au fost sesizaţi în legătură cu producerea acestui accident duminică, în jurul orei 6.20. Şoferul decedat avea 52 de ani şi era din Deveselu. 
“Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din comuna Deveselu, în timp ce conducea un autoturism pe VO6G, în municipiul Caracal, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului rutier, autoturismul a luat foc, iar bărbatul a decedat”, au transmis poliţiştii.
Trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactite împrejurările în care a avut loc evenimentul.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt au anunţat că pompierii Detaşamentului Caracal, cu o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD, au intervenit pe centura municipiului Caracal, la un accident rutier urmat de incendiu.
“La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat, iar în interiorul acestuia a fost identificat şoferul, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului”, au transmis reprezentanţii ISU Olt.
Pompierii au menţionat că în urma evenimentului, maşina a ars în totalitate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.