O cisternă încărcată cu 5,5 tone de motorină s-a răsturnat, luni, pe DN 1, în localitatea Floreşti, judeţul Cluj, existând scurgeri de combustibil pe carosabil. Şoferul a fost evaluat de către medicii SMURD şi a refuzat transportul la spital. Traficul în zonă a fost complet blocat, în prezent fiind reluat pe un fir.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic anunţă că o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat, luni, pe DN 1, în judeţul Cluj, iar din aceasta există scurgeri de combustibil. 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj au transmis că cisterna s-a răsturnat în afara părţii carosabile, între localităţile Floreşti şi Gilău (pe sensul de mers Floreşti - Gilău).

”Pompierii au asigurat măsuri preventive pentru evitarea producerii unui incendiu ulterior răsturnării vehiculului, iar un echipaj SMURD a consultat şoferul autotrenului în vârstă de 40 de ani. Acesta nu prezenta răni grave şi a refuzat transportul la spital”, au transmis reprezentanţii ISU Cluj. 
Potrivit acestora, sunt scurgeri reduse de motorină pe la capacul unuia dintre compartimente, situaţia fiind  gestionată de către şofer prin transvazarea motorinei într-unul dintre compartimentele goale ale cisternei.
”Firma transportoare va asigura recuperarea ansamblului de vehicule din afara părţii carosabile. Din declaraţiile şoferului, în compartimentele cisternei se aflau cca 5,5 tone de motorină”, au mai precizat reprezentanţii ISU Cluj. 
La rândul lor, poliţiştii din Cluj au precizat că şoferul circula cu viteză redusă, dar a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat. 
Traficul în zona accidentului, care a fost blocat anterior, a fost reluat pe un fir. 
 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.