Un incendiu de vegetaţie uscată s-a produs vineri, pe Muntele Pietricica din Piatra Neamţ, iar în zonă intervin mai multe echipaje de pompieri. Pompierii au reuşit să stingă incendiul izbucnit pe Muntele Pietricica, suprafaţa afectată fiind de un hectar şi jumătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - “Ca urmare a unui apel la 112 de la ora 13:41 forţe şi mijloace de intervenţie de la Detaşamentul de pompieri Piatra-Neamţ au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată pe Muntele Pietricica. Alături de pompieri au acţionat lucrători ai Ocolului Silvic Vaduri şi ai Poliţiei Locale Piatra-Neamţ. Au ars aproximativ 1.5 ha de vegetaţie uscată, litieră şi doborâturi”, au anunţat reprezentanţii ISU Neamţ.
Ei au precizat că cel mai probabil cauza incendiului a fost “focul deschis în spaţii deschise”.
ŞTIREA INIŢIALĂ - “Forţe şi mijloace de intervenţie din cadrul Detaşamentului Piatra-Neamţ intervin pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată ce se manifestă pe Muntele Pietricica, în zona C.T. Ghe. Cartianu”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.
Incendiul se manifestă pe aproximativ 1,5 hectare de vegetaţie uscată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.