Un incendiu s-a produs, duminică, la un ansamblu de hale industriale din Târgu Mureş, manifestându-se cu flacăre deschisă şi degajări mari de fum. Pentru protecţia populaţiei a fost emis mesaj RO-Alert.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de peste 1500 mp, din interiorul depozitelor fiind evacuate o parte din materialele depozitate printre care şi 15 tone de îngrăşământ NPK”, au transmis pompierii din Mureş.

Potrivit acestora, la faţa locului s-a acţionat cu tehnică şi personal din cadrul ISU Mureş cu sprijin din partea ISU Harghita, Sibiu, Cluj şi Bistriţa Năsăud, fiind operaţionalizate un total de 18 autospeciale cu un efectiv de peste 70 cadre miliare.

”Incendiu este localizat, în aceste momente pompierii acţionând în continuare pentru identificarea şi lichidarea focarelor aprinse. Nu a fost necesară intervenţia echipajelor medicale”, a mai transmis ISU Mureş.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Arderea se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum pe o suprafaţă de aproximativ 1000 mp. Pentru protecţia populaţiei aflată în proximitatea zonei de manifestare, a fost emis mesaj de avertizare prin intermediul sistemului Ro-Alert”, a transmis IGSU. 
 
 
Sursa citată a precizat că, până la acest moment, de la nivelul ISU Mureş  au fost alocate 7 autospeciale de stingere, 1 autoscară, 1 autospecială de descarcerare, 2 ambulanţe SMURD. 
 
Au fost dislocate şi maşini din Cluj, Sibiu, Bistriţa-Năsăud şi Harghita. La faţa locului sunt şi 2 autospeciale de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.
 
 
Până la ora transmiterii acestei ştiri nu au fost raportate victime. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.