Ninsoarea abundentă a creat probleme, vineri seară, în judeţul Buzău, unde mai multe microbuze cu muncitori, un autobuz şi mai multe maşini sunt blocate. Echipele de drumari intervin pe mai multe tronsoane, dar Consiliul Judeţean a cerut închiderea circulaţiei pe mai multe sectoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Pe tronsonul Maxenu-Smeeni din DN 2 C sunt peste 30 de autoturisme, autobuze oprite pe sensul, din cauza unui TIR ce a derapat”, a transmis ISU Buzău. 

Se intervine pentru degajare zăpadă de pe partea carosabilă cu utilaje de la firma contractată pentru zonă.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit autorităţilor din judeţul Buzău, în zona Vadu Paşii - Robeasca este, vineri seară, coloană de  autoturisme, după ce două microbuze cu muncitori s-au blocat în zonă din cauza zăpezii.

”A fost anunţat responsabilul cu deszăpezirea, în zona respectivă se intervine pentru degajare zăpadă de pe partea carosabila cu utilaje de la firma contractată”, a transmis ISU Buzău.

De asemenea, pe DJ 102 H -Amara -Vadu Paşii este blocat, fiind coloană de maşini în zonă.

În plus, la aproximativ 5 kilometri de la Hanul Ovidiu spre Urziceni, un TIR a derapat şi a blocat traficul pe DN2 E85.

Pe  DJ 102 F,  între localităţile Berca şi Chiliile, drumul este blocat pe ambele sensuri. Şi pe DC 10- Costeşti-Ziduri drumul este înzăpezit, în zonă ninge viscolit.

Autorităţile intervin şi pe DJ 214 A Luciu- Rusetu, unde un autobuz cu 25 de persoane şi 9 autoturisme sunt blocate.

În judeţul Buzău s-a dispus restricţionarea circulaţiei la 3,5 tone pe DN22 şi DN2C.

Pe de altă parte, la solicitarea Consiliului Judetean Buzău, având în vedere viscolul şi cantităţile mari de zăpadă, începand cu ora 18:00 s-a procedat la inchiderea temporară a circulaţiei pe urmatoarele sectoare de drumuri: DJ 203 G - Sarata Monteoru - Leiculesti, Hales - Spital Nifon;  DJ 102H  - Amaru - E85, E85 – Corbu; DJ 203 C - Mihăilesti - Movila Banului.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.