Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă, la un imobil de pe strada Baia de Fier din Centrul Vechi din Bucureşti. Flăcările s-au extins pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi. Ulterior, incendiul s-a extins pe o siuprafaţă de 750 de metri pătraţi, fiind localizat cu puţin timp înaintea orei 13:00. Un bărbat imobilizat la pat a fost scos din clădire, fiind în afara oricărui pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE -  Incendiul s-a extins pe o suprafaţă de 750 de metri pătraţi, manifestându-se la nivelul acoperişului clădirii care are o deschidere la stradă de 40 de metri liniari. Pompierii care acţionează pentru limitarea efectelor incendiului au evacuat din clădire un bărbat imobilizat la pat, ISU Bucureşti-Ilfov anunţând că acesta este în afara oricărui pericol. 
La faţa locului acţionează 19 autospeciale de stingere şi sunt prezente trei ambulanţe SMUD, dar şi detaşamentul special de salvatori. 
Oficialii ISU precizează că nu sunt persoane rănite.
Aproape de ora 13:00, incendiul a fost localizat.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov , focul a izbucnit într-o clădire cu parter, un etaj şi pod şi de manifetsă cu degajare intensă de fum la nivelul acoperişului.
 
 
La faţa locului pompierii acţionează pentru stingerea incendiului si protejarea vecinătăţilor, echipajele intervenind atât de la exterior cu autoscara, cat şi din interiorul clădirii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.