Un puternic incendiu incendiu de vegetaţie s-a produs, marţi, între localităţile Bragadiru şi Măgurele din judeţul Ilfov, suprafaţa afectată fiind de aproximativ 10 hectare. Incendiul a fost stins de echipajele de pompieri, iar două persoane care au suferit atac de panică au primit asistentţă medicală, fără a fi transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul de vegetaţie este lichidat.
 
Două persoane au fost asistate medical de către echipajele de la locul incendiului, ca urmare a atacurilor de panică. Ele nu au fost transportate la spital. 
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Intervenim pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie produs între localităţile Bragadiru şi Măgurele din jud. Ilfov.  Incendiul se manifestă pe un câmp, cu degajări mari de fum pe o suprafaţă de aproximativ 10 hectare”, anunţă ISU Bucureşti - Ilfov.
 
La intervenţie participă echipaje de pompieri şi 9 autospeciale de stingere cu apă şi spumă.
În urma acţiunilor întreprinse de echipajele de la faţa locului, în acest moment nu există pericolul de extindere a incendiului către zona de case, precizează reprezentanţii ISU.
Pentru informarea populaţiei din zona afectată a fost emis şi un mesaj RO-ALERT.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.