Pompierii din Craiova intervin, duminică, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un service auto situat pe Centura de Nord a oraşului. Incendiu se manifestă cu mari degajări de fum. Au fost cuprinse de flăcări cinci capete tractor şi un autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”La sosirea forţelor la locul intervenţiei, incendiul se manifesta generalizat pe aprox 350-400 mp cu posibilitate de propagare la celelalte auto parcate. În hala au fost surprinse de flăcări 3 capete tractor şi un autoturism. Incendiul s-a propagat la două containere de depozitare materiale care erau lipite de hală şi la 2 capete tractor”, a transmis ISU Dolj. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Pompierii din Craiova intervin, duminică, cu şase 6 autospeciale de stingere şi o autoscară mecanică pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un service auto situat pe Centura de Nord a oraşului.

Incendiul se manifestă cu mari degajări de fum, iar martorii afirmă că se aud multiple explozii.

”Incendiul este localizat şi se lucrează la lichidare”, a anunţat ISU Dolj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.