Un incendiu a izbucnit, vineri după-amiază, în hambarul unei nave aflate în Portul Constanţa, la faţa locului deplasându-se mai multe autospeciale de intervenţie. Autoritatea Navală Română a anunţat că niciun membru al echipajului nu a fost rănit în urma incendiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - “Agentul navei a fost cel care a alertat autorităţile în jurul orei 17.12, după ce focul a izbucnit în magazia navei. Până la sosirea pompierilor echipajul a reuşit să închidă capacele de magazie şi gurile de ventilaţie şi a fost lansată instalaţia fixă de stins incendiu cu CO2. Din fericire niciun membru al echipajului sau lucrător portuar nu a fost rănit. Nava, aflată sub pavilion Liberia, este momentan sub supraveghere, iar Căpitănia Portului Constanţa va efectua cercetările pentru stabilirea cauzelor producerii incendiului”, a precizat ANR.
 
Potrivit ISU Dobrogea, nave este încărcată cu pale eoliene şi autobuze.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea intervin, vineri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în hambarul unei nave aflate în Portul Constanţa Sud Agigea, în dana 119.
 
La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de apă şi spumă, autospeciala de transport victime multiple şi un echipaj SMURD – de la Detaşamentul port, alte două echipaje - de la Detaşamentul Fripis, două autospeciale de stingere şi autoplatforma – de la Detaşamentul Palas şi un echipaj SMURD B de la Staţia Tuzla.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.