Un incendiu de vegetaţie a izbucnit, joi, în zona Ghencea din Capitală, pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, iar pompierii intervin cu 12 autospeciale, accesul acestora fiind însă dificil. Din cauza incendiului, a fost emis mesaj Ro-Alert prin care populaţia este avertizată cu privire la degajările de fum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, un incendiu de vegetaţie uscata a izbucnit pe 10.000 de metri pătraţi, in zona Ghencea.
 
Iniţial, acolo au acţionat 8 autospeciale de stingere, ulterior numărul lor fiind suplimentat. În prezent, 12 autospeciale ale pompierilor intervin din străzile Drumul Cooperativei, Gladiolelor şi Ion Conea.
 
Accesul autospecialelor se face cu dificultate, iar vântul favorizează extinderea incendiului, arată sursa citată.
 
Ca urmare, a  fost transmis mesaj Ro-Alert, în sectoarele 5-6 şi în localitatea Bragadiru: ”Incendiu vegetatie uscata zona str Brasov, degajari masive de fum. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de acces pentru a facilita trecerea structurilor de intervenţie. Accesaţi canalele media şi aplicaţiiile din mediul on-line ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre eveniment”.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.