Circulaţia a fost reluată parţia, vineri seară, pe DN 2, în zona Afumaţi judeţul Ilfov, unde protestatarii au ieşit din maşini şi stau pe carosabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE:  ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată parţial pe DN 2, în localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov, pe cele 2 benzi ale sensului de mers către Urziceni, traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie”, a transmis Centrul Infotrafic. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în contextul protestelor transportatorilor rutieri/fermieri, care au circulat cu viteză redusă pe timpul zilei pe DN 2 şi Centura Capitalei, îngreunând traficul, la această oră conducătorii autovehiculelor prezente pentru manifestare au coborât din acestea şi protestează pedestru”, a transmis, vineri seară, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că protestatarii blochează circulaţia pe ambele sensuri de mers ale DN 2, în localitatea Afumaţi, la limita cu oraşul Voluntari.

Anterior, protestatarii care au participat la discuţia cu premierul Marcel Ciolacu au anunţat că manifestarea va continua, dar decizia de a rămâne în stradă aparţine fiecăruia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.