Patru persoane au fost rănite, miercuri, după ce remorca unui camion s-a răsturnat, la ieşirea din municipiul Paşcani, judeţul Iaşi, iar buştenii transportaţi au căzut peste mai mulţi oameni aflaţi pe trotuar. O altă persoană a suferit un atac de panică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Medicul-coordonator UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu a declarat că patru persoane au fost rănite, una dintre acestea având fractură la nivelul picioarelor.
”Am fost apelaţi prin 112 pentru accidentul de la Paşcani. Mai multe lemne dintr-un camion s-au răsturnat peste pietonii care aşteptau într-o staţie de autobuz. Au existat patru persoane implicate, am trimis echipajul de la Ambulanţă şi de la SMURD Paşcani şi i-au preluat. Persoanele au vârste între 19 şi 65 de ani. Una dintre acestea a suferit o fractură la nivelul membrelor inferioare, celelalte trei sunt cu traumatisme de tip contuzii. Cea mai tânără pacientă, de 19 ani, a avut şi un atac de panică pe fondul emoţiei producerii acestui accident. Toţi cei patru pacienţi se află în Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Municipal din Paşcani şi dacă va fi nevoie vom solicita transfer la Iaşi. Starea victimelor este una stabilă. Toate cele patru persoane sunt conştiente”, a declarat medicul Diana Cimpoeşu.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul a avut loc în municipiul Paşcani, la ieşirea spre Moţca. Acolo au intervenit mai multe echipaje de prim-ajutor.
 
”Din verificările efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că remorca unui camion s-a răsturnat, iar o parte din buştenii transportaţi ar fi ajuns pe trotuar, unde ar fi rănit 3 persoane. O a patra persoană ar fi avut un atac de panică”, a transmis IPJ Iaşi.
 
FOTO: ISU Iaşi
FOTO: ISU Iaşi
 
Şoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
 
Cercetările continuă, pentru vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.