O elevă de 11 ani a căzut de la etajul al doilea al clădirii unui colegiu de elită din Iaşi, ea fiind transportată la spital. Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi susţine că eleva ar fi încercat să se sinucidă. Un reprezentant al ISJ Iaşi s-a deplasat la Colegiul ”Emil Racoviţă”, pentru a face verificări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”Din informaţiile transmise de conducerea unităţii şcolare ştim că la finalul programului, al unui opţional pe care copilul l-a încheiat, a fost o tentativă de sinucidere. Doamna director ne-a transmis că este vorba despre un copil de clasa a V-a. A fost sunat repede Serviciul de Ambulanţă care s-a deplasat către unitatea şcolară. Copilul era conştient când a fost preluat. Un reprezentant ISJ se află acum la liceu. Se vor face verificări şi vom vedea contextul în care a avut loc. Cauzele nu le cunoaştem. Ce poate să facă şcoala este să susţină copilul prin consiliere, cu toate mijloacele de care dispune şcoala, dar şi familia sa, în această perioadă”, a declarat Antonina Bliorţ, purtător de cuvânt al ISJ Iaşi.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Incidentul s-a petrecut, marţi după-amiază, la Colegiul ”Emil Racoviţă” din Iaşi, unde fetiţa învaţă.
 
Medicul Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, a declarat că fetiţa a fost dusă la Spitalul ”Sfânta Maria” din Iaşi, având traumatisme la bazin şi la faţă, precum şi mai multe contuzii.
 
Eleva este stabilă, conştientă.
 
Nu se cunosc deocamdată cauzele căderii elevei de la etaj.
 
Poliţiştii fac cercetări în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.