Pompierii din Iaşi au intervenit, luni, la un accident rutier produs într-o localitatea aflată sub cod roşu de furtună. Două maşini s-au ciocnit, iar una dintre ele a căzut pe malul unui baraj şi risca să se inunde cu apă. În autoturism se aflau două victime. În total, în accident trei persoane au fost rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Trei persoane au fost rănite în accident. Potrivit medicilor, un bărbat de 35 de ani dintr-un autoturism a fost preluat cu ambulanţa, fiind transportat la UPU din cadrul spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi. A suferit un traumatism toraco-abdominal. Este conştient şi cooperant.

Din celălalt autoturism au fost preluate două victime. Ambele fuseseră încarcerate. Pasagerul din dreapta, de 26 de ani, a fost dus cu elicopterul SMURD la spitalul Sfântul Spiridon, în stare de comă.

Şoferul, de 67 de ani, a fost transportat la spital cu ambulanţa, cu diverse traumatisme, el fiind conştient.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ISU Iaşi a anunţat, luni, că se intervine la un acident rutier produs între două autoturisme în satul Halceni, comuna Sipote, zonă aflată sub cod roş de furtuună.

ISU intervine cu mai multe echipaje.

”În sprijin se deplasează şi un echipaj cu barca, unul dintre autoturisme este căzut în baraj, pe mal, cu riscul de a se inunda cu apă. În autoturism sunt 2 victime inconştiente”, a transmis ISU Iaşi.

La locul intervenţiei este ajuns elicopterul SMURD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.