Două fetiţe dintr-o comună ieşeană, de trei ani, respectiv patru ani, s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută, una dintre ele fiind în comă, iar cealaltă fiind resuscitată de către medici. Există suspiciuni că fetele au fost spălate pe cap cu insecticid, prognosticul medicilor fiind extrem de rezervat, în ambele cazuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Medic: Există suspiciuni că fetiţele aduse cu elicopterul SMURD la Iaşi ar fi fost spălate pe cap cu un insecticid. În ambele cazuri, prognosticul este extrem de rezervat

Potrivit poliţiştilor, fetiţele au fost spălate pe cap de către mama lor, care a folosit substanţa toxică.

Incidentul s-a petrecut, marţi după-amiază, în comuna ieşeană Lungani, la faţa locului fiind trimis elicopterul SMURD. Fetiţele sunt în stare gravă, una fiind în comă, în timp ce medicii încearcă resuscitarea celeilalte.

”Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Târgu Frumos au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că şi-a spălat pe cap fetiţele de trei, respectiv patru ani, cu o soluţie care le-ar fi provocat leziuni. Cei doi copii au fost preluaţi de ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale. Se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Judeţene Iaşi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.